2012. május 13., vasárnap

Vengeance

Ő maga sem értette a dolgokat. Mi történt? Mi romlott el így el? Vajon változtathatott volna rajta valamit? Még emlékezett rá, hogyan találkoztak.
Akkoriban otthon gondjai voltak a szüleivel. Folyamatosan veszekedtek, néha még a tányérok is szárnyra kaptak és a falig meg sem álltak. A legtöbbször az anyja vele ordítozott a három éves öccse eltűnése miatt. Ugyanis neki kellett akkor vigyáznia rá, de nem tette rendesen.
 Ha tudnák...
Sokszor vágta a fejéhez, hogy ő csak kolonc, nem kívánt gyerek és neki kellett volna eltűnnie az öccse helyett. Az apja próbálta őt védeni, de amikor az anyjával kettesben voltak, és rájött a hisztije, nem volt senki, aki segíteni tudott volna rajta, nem volt, aki megóvja őt az őrült asszony testi bántalmazásaitól. Az apja két évig várt arra, hogy felesége észhez térjen, de az utolsó hetekre még őrültebb lett, még gyilkosnak is nevezte lányát. A férfinek ez volt az utolsó csepp a pohárban, nem tűrte tovább, hogy így bánjanak gyermekével.
Ha tudnák...
A férfival elköltöztek a férfi szüleihez, majd felkerestek egy ügyvédet és beadta a válókeresetet. A per nagyjából két hónapig tartott. A házat mindketten akarták, és az anyjának ő nem kellett, és még gyerektartást sem akart fizetni. Az apjának sikerült megnyernie a pert; megkapták a lakást és az asszonynak $500 gyerektartást ítéltek.
Két hónappal a per vége után, édesanyja váratlanul eltűnt folyamatos zaklatásai után.
A per közben megismerte a bíró fiát, aki részvétét ment nyilvánítani az anyja és az öccse miatt. Sokat beszélgettek, majd elkezdtek találkozgatni. Fél évvel később pedig már egy párt alkottak. Érzelmeik erősödésével egy egyetemre mentek, valamint már ezen évek alatt össze is házasodtak. Boldogan éltek, mindent megadott neki, akkor hát, miért? Miért árulta el őt?
Nyílt a bejárati ajtó, és férje lépett be rajta. Külseje zilált volt, tekintetéből áradt az elégetettség. Megindult az udvarra, hogy üdvözölje őt. Ő is megindult felé, amikor pedig elért hozzá, elővette a kést és nekirontott.
Először a bordái közé merítette a fémet. A férje a meglepettségtől nem érzett semmit, sem a kés és a húsa harmadik találkozását, sem a korábbi esőtől nedves füvet meztelen karja alatt. Ahogy feleszmélt a döbbenetből, próbálta kivédeni az újabb támadást, ám elkésett vele; a hideg fém, melyet vöröslő vére akart felmelegíteni, átszúrta a tüdejét, majd közvetlen utána a torkán keresztül szúrta át a földet.  Sípolt a tüdeje. Próbált levegőt venni. Fel akarta emelni a kezét, hogy lelökje magáról szeretett feleségét, de nem tudta. Nem mozdult többet.
A halála után is szaggatta a testét. Egészen addig, amíg a szomszéd kisfiú fel nem sikított a kerítés mellett álló fa lombján. A hang irányába kapta fejét. Arcát a kispriccelő vér és tekintetéből áradó őrület torzította el. Kapkodta a levegőt, homlokán láncok keletkeztek. A kisfiú eltűnt, sehol nem látott senkit.
Felállt, megragadta férje lábait és a hátsó kertbe húzta, ahol egy lyuk volt kiásva. Belegurította a mélységbe és elkezdte beásni. Már a felénél járt, mikor berúgták az ajtaját. Körülbelül tíz rendőr előre tartott pisztollyal haladtak az udvar felé. Meglátva őt, négy méterre távol tőle megálltak és felszólították a kés letételére, melyet a betöréskor óvatosan kihúzott a szoknyája gumija mögül. Maga elé tartotta, ám ahelyett, hogy letette volna, átvágta a saját nyakát. Néhány rendőr odarohant hozzá és próbálták elállítani a vérzést. Akik nem siettek az asszonyhoz, a lyukhoz mentek, eltették fegyvereiket és ásni kezdtek.
Napokkal később ez szerepelt a zárójelentésben:
Michelle McKanzie, született 1985. április 29., Massachusettes államban, szülei távolléte alatt a kertben lévő halas tóba fojtotta három éves öccsét 1999.szeptember 13-án. Holttestét a hátsó kertben temette el. Szülei válása után két hónappal édesanyját is megkéselte 2002. március 2-án. Elvérzett. A holttestet ugyanott temette el. Édesapja elköltözött a városból, így a ház rámaradt és férjével, Bryan Sheely-vel, Jonathan Sheeley bíró úr fiával ott éltek. 2011. november 17-én Michelle megkéselte Bryant, aki a tüdőt és a torkát ért szúrásba halt bele. Miután a rendőrök rátörtek, és fegyverletételre utasították, elvágta a saját torkát is. A helyszínen életét vesztette. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése